2018-12-16, 22:22
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak pokazać jej, że ją Kocham
[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86255063]Nie każda leci na drogie prezenty, dla niektórych liczą się drobne gesty, a nie kasa. Nie mierz każdego swoją miarą.[/QUOTE]
nie kazda zachwyca sie kartka z sentencja i tu nie chodzi o jej cene a o bezsens takiego zakupu wedlug mnie , wole jedna porzadna rzecz niz 10 dupereli
takze
nie mierz kazego swoja miara ,dla ciebie kartka a dla mnie wycieczka ty mozesz parskac smiechem jak cie facet zaprosi do paryza a ja spakuje walizke i pojade z przyjemnoscia
drobne gesty jak przytulenie nie koliduja z wycieczka
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------
Cytat:
Napisane przez ruda_beksa
A ja miałabym w pompce zarówno Paryże jak i sentencje gdyby facet chciał się bzykać raz na miesiąc, odmawiał seksu i olał wyjazd rocznicowy bo solowy bardziej mu się opłacał. Tutaj potrzebna jest szczera rozmowa z przeprosinami za zaniedbanie i olewanie potrzeb partnerki - i postanowienie zmiany. Takiej na co dzień. Jakieś tam wyjazdy, kartki czy inne pokazówki nie zdziałają nic jeśli autor nie zacznie myśleć o potrzebach dziewczyny, a nie o tym jak załagodzić sytuację.
|
jakby mnie facet olal i wybral wyjazd z kims innym ale sie zreflektowal ,przeprosil i kupil inny dla nas to bym przyjela przeprosiny i pojechala
jakby mi kupil kartke z sentencja to bym puknela sie w czolo
autor jak widac sie zreflektowal prawdopodobnie zwiazek wisi na wlosku i dziewczyna daje sygnaly ze ich dni sa policzone wiec niech zrobi cos porzadnego romantycznego ,niech przeprosi i zacznie zachowywac sie normalnie z szcunkiem do niej i jej potrzeb albo wszystko sie skonczy
|
|
|