Dot.: Jaki Wózek Najlepszy???
Witam, gorąco polecam wózek który mam ja i kilka moich koleżanek, cały zestaw składa sie z gondoli,spacerówki i fotelika samochodowego marki CHICCO TRIO ENJOY. Warto wydac troszkę wiecej, ale mieć pewny, zwinny, łatwy w obsłudze, z porządnymi kołami <opcja dla kół przednich by się skręcały lub jechały tylko w przód co jest bardzo przydatne na różnych terenach>. Wózek ma dobre hamulce, jest lekki, łatwo sie składa, jest go bardzo łatwo prać, spacerówka posiada opcję by ułożyć dziecko całkiem do poziomu. I ja i moje koleżanki jesteśmy bardzo zadowolone. Kilka naszych koleżanek, które chciały zaoszczędzić na wózku ma już za sobą reklamacje < w tym czasie były bez wózka>, kilka koleżanek ma problemy z kołami w wózkach z kołami popmowanymi <osobiście szczerze je odradzam, wyglądają brzydko i są wadliwe>, a są i takie koleżanki które po wczesniejszym nieprzemyślanym zakupie ciężkiego, nieporęcznego wózka, z ogromnymi kołami zdecydowały się później na zakup samej spacerówki z chicco na miejsce poperzedniego wózka, chciały zaoszczędzić za 1 razem i straciły na tym. Odradzam wózki trzykołowe, gdyż często są źle wyprofilowane i niestabilne, jeśli już będziesz chciała myśleć o takim to szukaj trójkołowców tylko w droższych, dobrych i pewnych firmach dla bezpieczeństwa maluszka. Najgorsza rzecz jaką może zrobić rodzic swojemu maleństwu to zafundować mu wózek, w którym nie ma gondoli a jedynie fotelik <kołyska> samochodowa nałożona na spacerówkę, rodzic który dokonuje takiego zakupu niemysli nie tylko o wygodzie, ale przede wszytskim o zdrowiu swojego maluszka, szczerze odradzam taki akup. Pozdrawiam i życze szczęśliwego rozwiązania
|