2008-08-17, 21:44
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Blogowe dzieciaczki 07/08
Dziękuję Kochane za troskę Z mamą dalej tak samo, niby troszkę lepiej, ale częściej jest jej słabo .. Dzisiaj zasłabła w Argosie. Kierownik sklepu podszedł do nas z zapytaniem czy coś się stało, zaraz pracownik przyniósł szklankę wody ... aż miło się zrobiło. Ponadto sąsiedzi jacyś tacy mili ... zaprosili nas na kawę szok Więc nie wiem czy to dzień dobroci czy po prostu kultura angielska ale miło, nie powiem tym bardziej, że znajomi wszyscy oddaleni więc samotność troszkę uderza ... cóż.
Jutro mykam na ważenie z Mili więc poproszę o zmierzenie ciśnienia mamie. Ah 
Natalio, cieszę się, że samodzielnie usypiasz Alicję. Moja mama z podziwu nie może wyjść, że Mili zasypia sama bez huśtania, bujania itp. Za jej czasów ja byłam rozbujana i bez cyca nie mogłam zasnąć Jak zakup witamin? Ja znowu nie mogłam znaleźć Sanatogrn Baby w Bootsie :/ Jak towaru brakuje to nikt nie kwapi się, aby go zamówić ... nie do pomyślenia.
Madziu, wiem, że są jakieś preparaty na komary dla dzieci, tylko nie pamiętam nazwy :/
A my spędziliśmy weekend na zakupach ... Nogi wchodzą do tyłka, Primark obkupiony i inne wyprzedaże również a ja dalej nie mam co na siebie włożyć ... ahhh my kobiety ...
Nasza Milenka przyszła na świat 9 stycznia 2008 o 6:13 w QMC w Nottingham
W dniu narodzin: waga 3620 i 58cm
wzrost i uroda po tatusiu
oczy i dusza po mamusi i oto chodzi!
www.bubus-malutki.blog.onet.pl
|
|
|