Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2019, cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-03, 19:51   #2016
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja miałam dwie. Ale ja przez hormony się mało pocilam w ciąży. Duuuze poty mi przyszły dopiero w domu i to tak że w nocy się chodziłam kąpać. A mamy ok 20 stopni... :/Obstawialabym urodę. A z teorii co ten pas robi? Fajne są takie co odpinaja się jak granatovo. Tzn od piersi na 2 skosy. Dla mnie najgorszy typ to takie z dekoltem w V a pod spodem jakby top i trzeba 2 warstwy odciągnąć żeby znaleźć piers... Dramat...

Dolce sono jest mocno polecane. Kolo 50zl
Ja na granatovo na Olx zapoluje Tam jest zawsze tak... Masakra :/ no ale to dla noworodków. U mamy maja 36.6 w brzuchu to później nie można od razu w 20 ich walnąć bo by miały za duży szok...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
no popatrz, a dla mnie właśnie takie są najwygodniejsze, one mają z boku tych koszulec wycięcie, więc to wcale nie są dwie warstwy

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie! Wszystko u bobasa ok. Rośnie równiutko, praktycznie wszystkie wymiary w termin. Oprócz brzuszka, ten o tydzień "starszy". To chyba po mamusi takie brzuchate moje dziecko tak leży, że lekarz powiedział, że w tej pozycji to do porodu nie będziemy pewni płci. Powiedział, że jakby miał obstawiać to bardziej na dziewczynkę, ale kazał się nie nastawiać. Normalnie bobas siedzi na pupie, w górze macicy są plecki i głowa, dlatego czuję ruchy tylko bardzo nisko. Najważniejsze, że oprócz krocza, pokazał wszystko co najważniejsze. Widziałam jak przełyka wody, to było takie słodkie Uwielbiam jak lekarz opisuje po kolei te wszystkie narządy, tłumaczy, omawia. Ciągle nie mogę się nadziwić, że ja tam na nfz chodzę
Na wejściu miałam ciśnienie 160/90 ale na koniec wizyty 120/80, nerwy puściły ale i tak muszę mierzyć i zapisywać 3 razy dziennie.

Smerfetka gratuluję twoich 70% mój mi procentem nie rzucił, ale po tonie wypowiedzi obstawiam, że jest podobnie

A no i dziś kończę 22 tydz i bobas waży 475 gram.

super))

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Co do majtek ciazowych ja póki co noszę zwykle bawełniane. Jeśli chodzi o majtki po porodzie słyszałam o tych majtkach z siateczki i do środka podkład. To konieczne? Nie wystarczą majtki bawełniane i zwykła podpaska?

Oglądałam dzisiaj wózki. Bebetto bresso Premium class i tito Premium class piękne
Pytałam o cybexa i joolz'a ale powiedziała że to wydawanie bezsensowne pieniędzy bo nic odkrywczego i innowacyjnego nie posiadają w porównaniu do tańszych firm.
Kobietki A wy jakie macie typy? Ja chyba zostanę przy bebetto. Z adamexa wózki też oglądałam ale wydają się być tak chamsko plastikowe. No ale wiadomo co komu się podoba.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
dziewczyny dobrze mówią.Ja jeszcze dodam,że na początku leje się tak,że oprócz tej podpachy jeszcze dobrze kłaść podkład na łóżko, bo nigdy niewiadomo. ALe po kilki dniach już w domu nosiłam zwykłe jakieś Always i normalne majty

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora