Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a
Gdzie tam facet ciuszki  Ja mojemu pokazuje co kupiłam ale wiem że go takie rzeczy mało interesują i nie mam pretensji. Obejrzeć obejrzy ale bez ekscytacji. Wiem że mi zostawi wybieranie większości rzeczy i ok, będzie jak lubię 
Za to codziennie domaga się pokazania mu co apka mi napisała nowego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Mój sobie zainstalował aplikacje aby mi tyłka nie zawracać 
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------
Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090
Ponawiam pytanie. Jak w domu nie ma wilgoci a będę stosować podkłady na materac to czy również jest możliwość rozwoju tych robaków? Chyba jednak pozostanę przy wyborze tego z pianki wysokoelastycznej :d
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------
Hahahaha mój ma tak samo. Jak idziemy do biedronki i jest promocja typu 3 w cenie 2 to mimo że dana rzecz nie jest nam potrzebna to i tak ją bierze. Uwielbia wszystko co jest na promocji. Wtedy wydaje mu się że wszystko się przyda. Jak chce coś kupić w normalnej cenie to zdziwko że taka cena i że po co przepłacać jak on na pewno znajdzie lepszą promocję. Znając życie tak będzie jak będziemy kupować materac. Przeleci wszystkie możliwe strony i wybierze dobrej jakości ale tam gdzie jest najtańsza cena[emoji58]
|
Kurde a mój to niestety człowiek antypromocja no nic nie pomyśli aby takiej kupić
|