Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-05, 16:47   #2015
Solony_karmel
Zadomowienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2019

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Musisz sobie w telefonie przestawic na wyswietlanie wersja na komputer. Wtedy mam mniejszą czcionkę ale są opcje do wielocytowania. U mnie taka opcja jest w prawym górnym rogu tel., rozwijasz menu i pownno być

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Laski dziś kończę 32 lata 😂 szykujemy z tż impreze urodzinową 👑🎂🎈🎁
Nie wiem czy na 1 stronie jest mój wiek ale można mi zmienić

O.i przy okazji moze sie wreszcie "poustawiamy" wg terminów porodu ?

Miłego dnia
Wszystkiego najlepszego
Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Zaproszenia do klubu rozeslane, ale trzeba przejsc na wersje desktopowa bo na aplikacji chyba nie dziala.

Ja tez mialam duzo kontaktu z kotami wolno chodzacymi po podworku, i tez zdarzalo mi sie jesc niemyte truskawki czy jablka, ktore spadly na ziemie. Nigdy nie mialam toxo.
Moze kiedys to nie bylo tak powszechne jak teraz. Bedac w pierwszej ciazy mialam kota, zmienialam kuwete i nie przejmowalam sie niczym bo zawsze mylam rece.
Slyszalam za to o przypadkach, gdzie ludzie pozbywaja sie z domu kota "bo ciaza" i uwazam, ze to zwykle dranstwo

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

100 lat kochana
My wzięliśmy kota a za miesiąc się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży Nie oddałabym jej za żadne skarby świata, jest taką słodzizną, że szok

Byliśmy dzisiaj oglądać ten dom i my jesteśmy z mężem bardzo na tak, no ale szwagier coś kręcił nosem, bo jego mieszkanie wypada słabiej niż część, która byłaby nasza Fajny ogródek, dużo miejsca, oczami wyobraźni już nas tam widziałam