2019-01-06, 15:38
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wyznać mu szczerze, co tak naprawdę czuję?
Na pewno nie pisz mu listu, to strasznie odpychające (dla mnie, na pewno nie dla wszystkich, ale napisałam to, żebyś miała na uwadze, że niektóre pomysły, które Tobie wydają się romantyczne, dla niego wcale mogą takie nie być).
Z tego, co napisałaś, to mnie się zdaje, że wszystko u Was zmierza właśnie w bardzo dobrą stronę. Sam wspólny Sylwester ze znajomymi, zamieszkanie w pobliżu, są znakami tego, że coś fajnego się dzieje.
Może masz takie typowe rozterki tuż przed związkiem, kiedy obie osoby są w sobie zakochane, ale każda boi się za wcześnie odsłonić, nie chce się narzucać, a jednocześnie boi się odrzucenia...
Ja też nie jestem taka prędka do wyznawania uczuć jako pierwsza, więc jeśli też tak masz, możesz jeszcze zaczekać. Rozmawiać z nim, spotykać się, przypatrzeć się, jak on na Ciebie reaguje, czy się przybliża, czy coś proponuje, wychodzi z inicjatywą, jesteś dla niego najważniejszą osobą w pokoju itp. Wiadomo, nie tak dosłownie, ale na pewno jeśli mu zależy, zobaczysz to. I może wtedy jedno z Was ośmieli się zagadnąć o związek.
|
|
|