Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-07, 18:57   #2103
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Mamy sierpniowe 2019

Cytat:
Napisane przez Kaatie88 Pokaż wiadomość
Mój narzeczony powiedział mi własnie, że jestem absolutna świnia [emoji14] Odchudza się i ma dzisiaj głodówkę a ja mu hotdogiem przed nosem machałam [emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hahaha u mnie tak będzie pewnie luty marzec bo mój mąż powiedział że będzie się odchudzal bo mu powiedziałam że mężczyznom też rosną brzuchy jak kobietom w ciąży haha 😂 powiedział że nie ma opcji i on musi się wziąć za siebie hehehe
Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Hej wam zaczynamy 3 miesiac 😱😍
Ja dzis tez prawie zamarzłam ..7 rano a auto całe w lodzie. 20minut go odladzałam w takich momentach mam ochote pójść już na L4
Gratuluje wizyt i kciuki. Ja mam w piątek. Ale jak nie będzie tego lepszego usg to tez niewiele zobaczę...
Kup odmrazacz do szyb! ja już wyprobowalam full różnych jedne lepsze jedne gorsze ale jakiś czas temu kupiłam w Lidlu i yen jest ekstra bo się nie rozmazuje po szybie wystarczy kilka psikniec i szyba pięknie odmrozona ogólnie super
Cytat:
Napisane przez Kocurasek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny [emoji4]
Podczytuję Was od początku, miałam „ujawnić” się dopiero po niftach, ale już wysiedzieć nie mogę [emoji16]
Dzisiaj byłam na drugiej już wizycie, na pierwszej 21. grudnia jak usłyszałam ze bliźniaki, to do końca nie mogłam przestać się śmiać [emoji16] ogromna radość! Aż mnie panie w poczekalni zaczepiły czy jakaś dobra wiadomość, bo nie potrafię ukryć [emoji16]
Mirabelko piątka 🤚🏻[emoji10]
Powiedzieliśmy w Święta, wszyscy byli bardzo zaskoczeni, bardzo się cieszyli, a mój Tato tak się wzruszył, że musiał wyjść z psem [emoji16]. Moi rodzice są świeżo upieczonymi dziadkami mojej 3 miesięcznej siostrzenicy. Razem z siostrą kazaliśmy im trochę czekac, mam 34 lata [emoji4]
Tp 11 sierpnia, najlepsza opcja bliźniaczej ciąży czyli dwuowodniowa i dwukosmówkowa. [emoji4] Prenatalne za prawie miesiąc. Pozdrawiam Was wszystkie [emoji5]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
O ja, gratuluję 🎊 nieźle się trafiło
Cytat:
Napisane przez Solony_karmel Pokaż wiadomość
Witamy, fajnie, że się odezwałaś. Gratuluję dubletu

Dla tych, które jeszcze nie widziały, to jestem już po wizycie i wszystko jest super! Maluch ma 2,5cm, serduszko bije Ostatecznie jest jeden, ale tak czułam Jest taki słodki, machał rączkami, nóżkami, podskakiwał, nie mogłam uwierzyć, że taki Bąbelek może już tak brykać😍 jestem totalnie zakochana i wzruszona 😍

Mam kartę ciąży i oficjalny TP ustalony na 8.08
Jeju to jak moja jest 4 dni starsza to może mój babelek też będzie już tak fikal pojutrze już nie mogę się doczekać choć oczywiście zaczynam już mieć obawy czy na pewno wszystko w porządku itp aj :/

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora