2008-08-18, 09:54
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
Napisane przez kasiek146
Dziewczyny trzymajcie z amnie kciuki  We wtorek idę do gina i się wszystko okaże. Mam nadzieję, że jestem w ciąży, wszystko o tymświadczy ale kto wie... Do wtorku już niedługo. A zresztą byłam w szoku, że prywatnie do lekarza też trzeba czekać, nie wystarczy, że zapłacę za wizytę 80 zł to jeszcze czekać muszę. Tragedia
Od kawy też mnie odrzuciło, wcześniej piłam jeszcze słabiutką, ale teraz wcale nie mam na nią ochoty.
Pozdrowionka weekendowe mamusie  Trzymajcie kciuki 
|
wiesz co to chyba zależy gdzie....ja np jak chodzę prywatnie to nie ma zapisów i czekania.Przychodzę i już 
Cytat:
Napisane przez zanka205
ja muszę wyglądać wyjątkowo bo to mój ślub heh i nie chcę wyglądać gorzej niż inni tylko ze względu na to, że jestem w ciąży. Myślę o sukience jednak, odcinanej pod biustem, nie jakiejś balowej ale też nie takiej w stylu letniej sukienki na plażę. Coś pomiędzy. W glowie wizję mam, ale czy coś takiego znajdę to się okaże. To niby tylko ślub cywilny, ale dla mnie jednak dość ważny, żeby się "wystroić" 
|
zanka chyba rozumiem o co Ci chodzi.Ja coprawda nie na swoim ślubie ale rok temu byłam na ślubie brata mojego TŻ i miałam wtedy taką sukienkę na ramiączkach biało- czarną odcinaną pod biustem z satyny.....i do tego kupiłam bolerko satynowe.....zresztą w tej sukience jestem na swoim avatarku
|
|
|