Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-18, 09:54   #952
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez kasiek146 Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie z amnie kciuki We wtorek idę do gina i się wszystko okaże. Mam nadzieję, że jestem w ciąży, wszystko o tymświadczy ale kto wie... Do wtorku już niedługo. A zresztą byłam w szoku, że prywatnie do lekarza też trzeba czekać, nie wystarczy, że zapłacę za wizytę 80 zł to jeszcze czekać muszę. Tragedia

Od kawy też mnie odrzuciło, wcześniej piłam jeszcze słabiutką, ale teraz wcale nie mam na nią ochoty.

Pozdrowionka weekendowe mamusie Trzymajcie kciuki
wiesz co to chyba zależy gdzie....ja np jak chodzę prywatnie to nie ma zapisów i czekania.Przychodzę i już

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
ja muszę wyglądać wyjątkowo bo to mój ślub heh i nie chcę wyglądać gorzej niż inni tylko ze względu na to, że jestem w ciąży. Myślę o sukience jednak, odcinanej pod biustem, nie jakiejś balowej ale też nie takiej w stylu letniej sukienki na plażę. Coś pomiędzy. W glowie wizję mam, ale czy coś takiego znajdę to się okaże. To niby tylko ślub cywilny, ale dla mnie jednak dość ważny, żeby się "wystroić"
zanka chyba rozumiem o co Ci chodzi.Ja coprawda nie na swoim ślubie ale rok temu byłam na ślubie brata mojego TŻ i miałam wtedy taką sukienkę na ramiączkach biało- czarną odcinaną pod biustem z satyny.....i do tego kupiłam bolerko satynowe.....zresztą w tej sukience jestem na swoim avatarku

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora