Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2019, cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-09, 13:21   #2693
Lilly Greace
Dostojna peema.

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ja przy młodym robiłam test w pracy, nianią wtedy byłam, młoda spała, a ja hyc do łazienki. Pamiętam, że obudziłam się wtedy z przeczuciem, że coś jest nie tak. Po pracy pojechałam po skarpetki i mu dałam prezent. A teraz już jak wracaliśmy znad morza to wiedziałam, że pykło. Jakoś tak podświadomie.. Dwa tygodnie później, na 5 dni przed okresem poszłam po test. No i jak byk krecha. Oczywiście za telefon do kumpeli i "k.... Kacha jestem w ciąży" i mega płacz zwłaszcza że dzień wcześniej podpisałam wstępne papiery w robocie [emoji38] pojechałam po body do Tesco i akurat jak wracałam to on poszedl z młodym i znajomymi na lody do kawiarni to dołączyłam. Dałam mu na osobnosci to mu się oczka zaszkliły i tylko mu powtarzałam w kółko "a nie mówiłam, a nie mówiłam!" [emoji38]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ty to jesteś zakręcona dziewczyna Nigdy do końca nie rozumiem, czy chciałaś i planowałaś ciążę czy nie, bo płakałaś, że jesteś w ciąży a akurat pracę dostałaś a jednocześnie chyba pisałaś wcześniej, że od jakiegoś czasu się starałaś?

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj piękny kombinezon na przyszłą zimę.Oczywiście w promocji za 1/4 ceny jestem mega zadowolona
Fajny, uniwersalny

Przyszedł ten moment, że zaczęłam brzydnąć w ciąży. Serio, stwierdzam suchy fakt. Do tej pory bardzo dobrze wyglądałam - i ja to widziałam, i inni. A w tym 6 miesiącu zaczął się jakiś wysyp pryszczy, włosy mi się ciągle przetłuszczają, tycie takie konkretne się chyba zaczęło, ale tu akurat się nie żalę, w końcu jestem w ciąży, to nic innego się nie spodziewałam. Cycki jakieś wielkie się zrobiły ale w taki mało atrakcyjny sposób, jeszcze ja zawsze jedną mialam większą od drugiej, więc różnica się uwidoczniła xD No czuję się bardzo nieatrakcyjnie i naprawdę gorzej wyglądam. Wy widzicie już jakieś zmiany tego typu w sobie czy nie bardzo?