2019-01-09, 13:33
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
Ty to jesteś zakręcona dziewczyna  Nigdy do końca nie rozumiem, czy chciałaś i planowałaś ciążę czy nie, bo płakałaś, że jesteś w ciąży a akurat pracę dostałaś a jednocześnie chyba pisałaś wcześniej, że od jakiegoś czasu się starałaś?
Fajny, uniwersalny
Przyszedł ten moment, że zaczęłam brzydnąć w ciąży. Serio, stwierdzam suchy fakt.  Do tej pory bardzo dobrze wyglądałam - i ja to widziałam, i inni. A w tym 6 miesiącu zaczął się jakiś wysyp pryszczy, włosy mi się ciągle przetłuszczają, tycie takie konkretne się chyba zaczęło, ale tu akurat się nie żalę, w końcu jestem w ciąży, to nic innego się nie spodziewałam. Cycki jakieś wielkie się zrobiły ale w taki mało atrakcyjny sposób, jeszcze ja zawsze jedną mialam większą od drugiej, więc różnica się uwidoczniła xD No czuję się bardzo nieatrakcyjnie i naprawdę gorzej wyglądam. Wy widzicie już jakieś zmiany tego typu w sobie czy nie bardzo?
|
Ja ogólnie źle wyglądam ( wg mnie) od samego początku, bo szybko duzo przytyłam. Głównie w brzuch i cycki , co zawsze byly moim najwiekszym kompleksem. Teraz doszedl ból kości ogonowej, plus mega czeste zawroty glowy. A ze mam 3 pietrowy dom i czesto latam medzy pietrami, to takie przejscie z pierwszego pietra na drugie konczy sie osłabieniem. Czuje sie juz mega ociążała, wielka a gdzie jeszcze 8 i 9 miesiąc....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|