Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-09, 13:34   #2215
hey there Delilah
Raczkowanie

Dot.: Mamy sierpniowe 2019

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
Ja tez jak czasami sobie myślę czy poradzę sobie z kąpielą takiego malucha. bo jeśli chodzi o przebieranie i przewijanie to problemu nie mam bo mam już chrześniaka i chrześnice i jeszcze dwójkę z rodzinki dzieciaczków nie chrześniaków i zawsze się plątałam zresztą w pobliżu dzieci. Mój chrześniak jest tak przeze mnie rozpieszczony jak od małego z nim, jak miał dwa dni pamiętam zasnął mi na ramieniu to było takie słodkie że moja bratowa podobno do mojej mamy powiedziała że jak mi się dziecko urodzi to jej synek będzie pokrzywdzony ;> uważam że nie prawda, dalej będę go kochała i rozpieszczała jak mogę tylko pewnie rzadziej, bo jednak mając już swoje nie będę zabierała go w różne miejsca jak do tej pory...

Jestem po wizycie !! wszystko jest super widziałam rączki i nóżki i tak słodko skakał na usg mój tż to w szoku był i pytał czy on na prawdę tak się rusza w tym brzuchu ? ja to się tak śmiałam że dla lekarza ekran znikał z dzieckiem bo mi się tak brzuch trząsł hehehe słuchałam bicia serduszka iiii podobno narazie będzie chłopiec widzieliśmy dwie rozszerzone nogi, pępowine i dzyndzla !! lekarz sam był w szoku że tak wczesnie coś zobaczył, zapisał w karcie chłopak ze znakiem zapytania, no i zobaczymy czy tak zostanie mam nawet zdjęcie usg z rostawionymi nogami i sterczącym dzyndzlem hehehe śmiesznie zobaczymy czy tak bedzie dalej bo wiadomo jeszcze wcześnie na 100% potwierdzenia prenatalne mam 19.01 w sobotę także półtorej tygodnia do wizyty a potem 6 lutego wizyta kolejna żeby wypisać zwolnienie bo lekarz ma potem urlop i żebym nie została z niczym to mam przyjść trochę szybciej do niego niż co 4 tygodnie. Karta ciąży założona. Hmmm no ogólnie to jestem w szoku i mogłabym co chwilę gadać o tym jak on słodko skakał chodzę i się uśmiecham do siebie a jak siadałam na krzesło dzisiaj do doktorka to myślałam czy wszystko będzie dobrze.. bo ja jestem z tych co to nie mają żadnych objawów ogólnie poza tym że spać się chce, żadnego brzucha, a tu już skrzat ma 3,4 cm także gdzie on sie tam mieści
Super, gratuluję[emoji173]
Cytat:
Napisane przez Shiz Pokaż wiadomość
To i ja dołączam przyda się towarzystwo w podobnej sytuacji

Ciąża pojedyncza (choć mąż ciągle ma nadzieje, że podwójna i po prostu mamy dziecko ninja), dziś 10t+2, a seruszko widziałam 3 tygodnie temu . jutro wizyta, nie mogę się doczekać
Hej [emoji112]☺
Cytat:
Napisane przez mirabelka3690 Pokaż wiadomość
Ta, mój ostatnio był przeziebiony i mówi "widzisz, nawet podczas porodu nie będziesz sie czula tak zle jak ja teraz!"

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A no wiadomo[emoji23][emoji23]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

"Szczęście polega na tym - całe szczęście - by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów."
hey there Delilah jest offline Zgłoś do moderatora