Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-11, 06:34   #57
Sylwia00804
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV

Obudzil mnie okropny bol brzucha jak na miesiaczke, do tego biegunka i wymioty jak zawsze przy miesiaczce. Chryste chyba umre. Cala noc ledwo oddychalam tak mi bylo goraco i teraz ten bol.
Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym, PORODOWYM, wątku
Nic sie wczoraj nie dowiedziałam wiec dziś szykuje sie na wizytę, więc o 14 dzwonię, jak mam na 15 to jade od razu sama i może mąż zdąży dojechać z pracy, a jak na później to przyjedzie po mnie i razem pojedziemy.

Dziewczyny, wiecie coś na temat L4 Taty na Mamę po porodzie? (2 tygodnie)

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

Wiecie co, a mi zgagi przeszły, właśnie się zorientowałam, że już od iluś dni nie mam zgagi, no i połączyłam fakty. Brzuch mam jeszcze niżej i mała skończyła cisnąć mi żołądek Grzeczne dziecko
Mnie ginek wczoraj informował ze w 36 jest najwyżej a pozniej sie obniza i zgaga ustępuje ale za to sika sie częściej.

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:
Napisane przez FlyCole Pokaż wiadomość
Super, gratuluję a który dokładnie dziś masz tc ?
Co do L4 to ginekolog może wypisać L4 na żonę po porodzie 2 tygodnie, jako opieka na żonę. Kiedyś było tydzień po porodzie naturalnym i dwa tygodnie po cc, a teraz rodzaj porodu nie ma znaczenia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wczoraj mialam 34+4[emoji9]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Sylwia00804 jest offline Zgłoś do moderatora