|  2019-01-11, 09:52 | #77 | 
	| Zakorzenienie 

| 

Dot.: Mamusie lutowe 2019[emoji173] Cz.IV

HahahaCytat: 

| 
					Napisane przez kaaarii  A tak się martwiłas, że malutka za dużo ostatnio przybrała a tutaj tydzień starsza od mojego Leoska i waga prawie taka sama    super, że wszystko dobrze    
A.co do mojej koleżanki to żałosne, ale cóż zrobić. Nic mi się nie stało, że postalam w tej kolejce ale po co wszędzie naklejki, że wspierają mamy i mają one pierwszeństwo. U mnie w prywatnej przychodni 60 albo 70 zł jest. 

W nocy obudziły mnie straszne skurcze łydki. Budzę męża " Filip mam skurcze. Boli" a on "już wstaje, ubieramy się i jedziemy. Pomalutku, dasz radę wstać? Torba całą spakowana? Czemu nie wstajesz? Wody Ci odeszly?

A.ja łydki skurcze! Masuj a nie gadaj głupoty! 

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |   

Cytat: 

| 
					Napisane przez kaaarii  Rano mi mówi, że takim głosem to oznajmiłam w nocy, że on już chciał do swojej szefowej dzwonić, że żona rodzi i nie będzie go w pracy    
Ale łydkę rozmasowal [emoji14] 

Najwazniejsze ze rozmasowana!

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |  
	O własnie o sztuccach i kubku zapomniałam!!Cytat: 

| 
					Napisane przez Anuszka9  Hej! Ja się jeszcze kulam w łóżku.  Wczoraj na styczniówkach 2porody ,dziś kolejnej wody odeszły..normalnie torpedy[emoji39]

Mi już się panika załącza. Codziennie coś dokładam do torby, wczoraj sztućce .Mąż przeniósł torbę i mówi że ciężka no to panika jak ja ją uniosę, że może powinnam kupić inną [emoji849]

Za gbs placiłam 30zł
 Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
 |  
	|     |  |