Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja twarzy u mężczyzny, zaskórniki POMOC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-11, 16:26   #1
adek0909
Przyczajenie

Pielęgnacja twarzy u mężczyzny, zaskórniki POMOC

Witam Bardzo prosze was o pomoc. Mam cerę chyba mieszaną z dużą iloscia zaskórników szczególnie na nosie i czole, czasem pojawiają sie też pryszcze i cerea jest lekko tlusta np. na czole. Gdy porzejade po nim polcem to czuje ze jest lekko tlusta. Chciałbym dobrać jakies kosmetyki do twarzy ale jest taki wybór ze głowa mała. Byłem dzisiaj w sklepie i kupiłem zel Garnie Czysta skóra kontra trądzik oraz tonik też garnier czysta skóra active.

Mam troche obawy gdyż żel ma działanie odblokowujący pory, co chyba mi sprzyja, a tonik znowu zwęża je, tak jest napisanie na opakowaniu. Nie mam w ogóle pojęcia czy te kosmetyki są w ogóle dobre i jak mam je stosować 2 razy dziennie rano i wieczorem? Na początek zel potem tonik i jakiś krem? Mam niby nivea w szafce ale on jest tłusty i nie wiem czy bedzie to dobry wybór. Prosze was wyjaśnijcie mi to i poleccie jeszcze jakis dobry krem. Nie wiem czy 1 wystarczy czy musza byc 2 na noc i na dzien i czy ten garniet to dobry wybór
adek0909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując