Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-13, 08:44   #90
mia128
Raczkowanie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3

Dzień dobry

Witam się w nowym wątku. Ostatnio nie mam za dużo czasu, ale staram się podczytywać na bieżąco.

My coraz bardziej rośniemy, chyba powinnam czasem trochę zwolnić. Mały dość ciężko przechodzi wychodzenie 3 dolnej, ale jakoś dajemy radę. W sprawach dziciowych w sumie nic nie poszło do przodu. Dziś na drzemce synka mamy usiąść i zrobić jakiś harmonogram rzeczy które trzeba zrobić z datami. Zawsze mnie to uspokaja jak mam kontrolę. Tak to zaczynam myśleć "co z łóżeczkiem, przynieść ubranka, dokupić, pranie, prasowanie, apteka, dostawka, imię, położna aaaaaaaa!". A jak każda czynność ma swoje miejsce w szeregu to jakoś tak spokojniej i może ruszymy do przodu niby przy 2 dziecku jest mniej, ale też się uzbiera...

Super, że wszystkie wątkowe dzieciaczki i mamy zdrowe mam nadzieję się częściej odzywać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Mam jeszcze pytanko do mam już doświadczonych. Kiedy przeniosłyście dzieci do łóżeczek bez szczebelków? Mały ma 18 miesięcy i chcemy wziąć jego łóżeczko dla maluszka a jemu coś kupić. I nie wiem na ile przyszłościowo patrzeć

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mia128 jest offline Zgłoś do moderatora