Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-14, 12:39   #165
NuFCia
Zadomowienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Dokładnie tak z tym szaleństwem z kocykami [emoji106]
My chcemy mieć ten wózek dla dwójki maluchów, więc dlatego też w te droższe, mniej zniszczalne rzeczy idziemy w neutralne kolory: wózek szarości, komoda, łóżeczko białe, nawet ręczniki kąpielowe kupiłam uniwersalne [emoji16] bujaczek też weźmiemy jakiś niebieski. Za to rożek i konplet do gondoli mała ma dla siebie w kwiatkach, jeden kocyk chcę dla niej w pudrowym różu i takie tam...

Tak, cena jak najbardziej ok [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Ojjj nie wiem. Czy na krzywą to wielki wpływ będzie miało? Gorzej się odżywiałaś przez to przeziębienie?

Byłam w rossku [emoji7]
I jakby którąś interesowało zestawienie 2+2 dla bobasa to kupiłam...

*waterwipes *dwupak waterwipes rossmannowskich *frosh płyn do mycia akcesoriów dziecięcych *żel i szampon do kąpieli babydream, wszystko w zbliżonych cenach, więc wyszło po 6,5 za rzecz

Info dla księżniczek - nawilżany papier toaletowy też wchodzi na promkę, zakupiłam [emoji23]

Aaa i tak jak tu dziewczyny pisały to Bella poporodowe kajaki z kartą rossmann za 3,99, a i płyn do prania Bobini też na promce.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

A nie da się zdjęć zrobić i zareklamować? Póki sprawa jest świeża...

Mąż założył konto i zamówił, a pracował w nocy chyba do 6 więc czekam aż wstanie żeby mi dał dane tego zamówienia i będę tam dzwonić

Cytat:
Napisane przez agassek Pokaż wiadomość
Skąd zamawiałaś?

Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
Z Merlina. Myślałam, że to jakaś duża księgarnia i w porządku a poza tym mieli wydanie baśni Andersena, które chciałam. Tak to bym pewnie w Empiku zamówiła bo tam nigdy nie miałam takich problemów