Dokładnie tak z tym szaleństwem z kocykami [emoji106]
My chcemy mieć ten wózek dla dwójki maluchów, więc dlatego też w te droższe, mniej zniszczalne rzeczy idziemy w neutralne kolory: wózek szarości, komoda, łóżeczko białe, nawet ręczniki kąpielowe kupiłam uniwersalne [emoji16] bujaczek też weźmiemy jakiś niebieski. Za to rożek i konplet do gondoli mała ma dla siebie w kwiatkach, jeden kocyk chcę dla niej w pudrowym różu i takie tam...
Tak, cena jak najbardziej ok [emoji4]
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------
Ojjj nie wiem. Czy na krzywą to wielki wpływ będzie miało? Gorzej się odżywiałaś przez to przeziębienie?
Byłam w rossku [emoji7]
I jakby którąś interesowało zestawienie 2+2 dla bobasa to kupiłam...
*waterwipes *dwupak waterwipes rossmannowskich *frosh płyn do mycia akcesoriów dziecięcych *żel i szampon do kąpieli babydream, wszystko w zbliżonych cenach, więc wyszło po 6,5 za rzecz
Info dla księżniczek - nawilżany papier toaletowy też wchodzi na promkę, zakupiłam [emoji23]
Aaa i tak jak tu dziewczyny pisały to Bella poporodowe kajaki z kartą rossmann za 3,99, a i płyn do prania Bobini też na promce.
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
A nie da się zdjęć zrobić i zareklamować? Póki sprawa jest świeża...
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz