Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy LIPCOWE 2019- świeże II kreseczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-14, 13:25   #2911
martynka89
Zakorzenienie

Dot.: Mamy LIPCOWE 2019- świeże II kreseczki

Cytat:
Napisane przez klamerka1987 Pokaż wiadomość
Hej! Dziewczyny ale tutaj wiadomości z rana...
allckarola, dobrze, że wszystko odbyło się pod kontrolą lekarza. Dobrze, że już się pozbyłaś tego krwiaka. Oby już do końca bez przeszkód.

Martynka, rozumiem, że się denerwujesz i koniecznie musisz to skontrolować (niestety nie pomogę co do lekarzy i leczenia w UK). Ale staraj się nie nastawiać na najgorsze. Chłoniak to najgorsza z opcji ale jest przed nią jeszcze wiele innych, znacznie bardziej błahych. Tak jak któraś dziewczyna napisała- w ciąży organizm różnie reaguje. Ja np od prawie początku też mam powiększone węzły pod pachami. Lekarz powiedział że to normalne przy rozroście gruczołów piersiowych. Nie mniej zbadaj to koniecznie i staraj się nie zamartwiać

Mała biegaczka, to mnie nie pocieszyłaś tym bólem. Może to faktycznie taka nasza "uroda". Nie wiem jak Ty ale ja mam lordozę i ten ból znika mi gdy staram się iść z poprawną postawą tzn z podwiniętą kością ogonową.

Ja dziś zrobiłam nalot na lumpeks i upolowałam śliczne ciuszki, większość z metkami I zapłaciłam śmieszne 40parę złotych
Wstawiam fotki (dwie pierwsze to lump, a dwie kolejne to moje pierwsze zakupy chyba z listopada z 5-10-15).
Ale trafilas. Sliczne ubranka.

Ja bylam w Lidlu bo od dzis w ofercie u mnie sa ubrania ciazowe. Mialam nic nie kupowac do wizyty ale nie chce pozniej placic podwojnie albo potrojnie za jedna bluzke a z mojego rozmiaru bylo juz ostatnie kilka sztuk. Wzielam dwie i niech sobie leza zapakowane. W razie czego sprzedam. I kupilam jeszcze kocyk taki z dziurkami (nie wiem jak sie te koce nazywaja).
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując