2019-01-15, 20:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Napisane przez chica latina
gratuluję bliźniaków Tobie i Mirabelce. To takie świetne  
|
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8]
Cytat:
Napisane przez biedronka19
Ja też bliźniaków gratuluję.
To chyba tylko ja jeszcze okruszka nie widziałam? Ale czas tak szybko leci i już za 3 tygodnie też zobaczę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8]
Szybko zleci [emoji847]
Cytat:
Napisane przez mirabelka3690
Dwu i dwu  w sumie ciesze sie ze nie jednojajowe, latwiej bedzie rozpoznac no i ciąża bezpieczniejsza
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------
Tydzien 8, mają po 2,5 cm  Ależ im serducha bily  tż mało sie nie popłakał jak je zobaczyl. " jeszcze niedawno byly tylko pecherzyki a teraz takie duze! I serca maja! " dotarło juz do nas co sie dzieje
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
Ja zatem ciesze sie poki dobrze sie czuje  U mnie brzucha nie widac, ale w sumie oponka która posiadam wydaje mi sie byc wieksza. Ale to pewnie w głowie siedzi i wymyślam  termin mam na 02.09 ale zostaje tez z wami bo raczej w sierpniu urodze
|
U mnie tez dwu i dwu, ale mój lekarz (albo złe zrozumiałam) powiedział, że to nie oznacza że są dwujajowe. Że to zobaczymy dopiero po płciach. Jutro idę do drugiego lekarza to podpytam. Super, bo mamy „najbezpieczniejszą opcję” [emoji16]
Tez właśnie ta oponka u mnie „robi” ten brzuch, ale mam ją spuchniętą od zastrzyków, wiec w sumie ciążowego brzucha jeszcze chyba nie widać
Ja prawdopodobnie urodzę w lipcu [emoji16]
Cytat:
Napisane przez Kaatie88
16 marca  wczoraj zarezerwowaliśmy  60 dni jeszcze tylko a masa rzeczy to ogarnięcia [emoji849]
Ja się staram tu i tu pisać ale nie chce się powtarzać [emoji14]
|
Gratulacje! My bezbożniki bez ślubu [emoji16]
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)
|
|
|