Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.70
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-16, 09:52   #91
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.70

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
hej hej

ja zamawiałam od nich kilka razy i nigdy nie miałam żadnych problemów. Ale coś mi się kojarzy że Dziewczyny na wątku narzekały na Kontigo ale ni pamiętam czemu

jak moglaś

to jakaś duża firma? w sensie taka ogólnopolska? to może być fajna szansa na rozwój zawodowy bo większa firma to większe możliwości
Drogi są proste - ja jestem po sanitarce a kosztorysowałam drogi i żadna filozofia. Teraz kosztorysuję konstrukcje i też nie narzekam. Konstrukcja czy most żadna różnica - tu żelbet i tam żelbet tu stal, tam stal dasz radę trzymam kciuki! a dojazdy są wkurzające, coś o tym wiem, bo wcześniej miałam do pracy 5 min autem a teraz i godzinę jak miasto się zatka. Więc narzekam nieustannie ale coś za coś niestety przyzwyczaisz się, ludzie nie tyle do pracy jeżdzą

Amyzku to Strabag.
U tża jeden z dyrektorów przez 3 dni w tygodniu dojeżdża z Krakowa do nas do pracy (a z samego Rzeszowa, gdzie kończy się odcinek autostrady, którym może jechać, jest od nas 40 km zwykłą drogą).
Znowu kierownik tża dojeżdża codziennie 75 km w jedną stronę.
Także nie pierwsza ja i nie ostatnia [emoji3]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Używam od 3 dni jakiegoś zestawu dwuetapowego glamglow, najpierw jedna tubka, później druga i powiem Wam, że mega cuda mi zdziałał z twarzą. To jakiś mini zestaw k nie wiem czy nie kupić większego.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora