Dot.: Aktualne wydarzenia w kraju i na świecie - dyskusje, komentarze, luźne wnioski
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;86375869]Nie znam takich przypadków żeby ludzie o różnych poglądach się nienawidzili w rodzinach. Czy wyrządzali jakieś zło. Serio. A mam w rodzinie różne przypadki.
Czyli osoba która popiera PiS jest pod wpływem zła? Każda osoba?
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
U mnie w rodzinie jest. Miałam dość dobre kontakty z rodzicami i bliską rodziną, odkąd są pod wpływem TVP (zawsze raczej popierali PiS i byli Katolikami, ale przez ostatnie lata to się strasznie i nieporównywalnie nasiliło), zieją nienawiścią i obrócili się przeciwko mnie. Mój ostatni pobyt w Polsce skończył się wyzwiskami, na Święta, że podobno popieram jakichś "ich" i nie jestem z "naszymi", totalna papka propagandowa (nie prowokowałam ich, wyraźnie zaznaczałam, że nie przyjechałam dyskutować o polityce, unikałam takich rozmów. Ale ciotka przy stole świątecznym nie portafiła mówić o NICZYM innym). Skończyło się dramatem, niemal wyrzeczeniem się mnie i po powrocie wzięłam zwolnienie na stres, bo nie byłam w stanie iść do pracy. Nie poznaję ich. Serio.
Edytowane przez Mallorquina
Czas edycji: 2019-01-16 o 09:35
|