2019-01-16, 13:26
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem; część 40
Cytat:
Napisane przez patisia123
A on nie wiedział że jest w związku od 7 lat?  nie bez powodu mu takie rzeczy pisała.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
Wiedział i pozwolił na to. Mimo wszystko, ja bym w czyjś związek nie weszła. Obcy facet z neta, co okłamuje od pierwszych wiadomości a laska w to brnie. Nie pojmuję.
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86376808]Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś..
Tashira super to napisałaś. Zacząć tworzyć wlasne, nowe przyzwyczajenia niepowiazane z ex
My też z ex spędzaliśmy cudownie czas razem. Sam to jeszcze mówił niedługo przed rozstanie. U nas duży wpływ na rozstanie miała jego matka a że on był maminsynkiem a potem był od niej jeszcze całkowicie zależny bo nawet nie pracował przez to prawdopodobne chad (A co najmniej depresje) to już całkiem...
I mi też brakuje faceta i już nie chodzi nawet o exa
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Ja widziałam te piwa, whisky, pudełko po naszej ulubionej pizzy. Niby pierdoła a zamarłam.
|