Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-17, 20:00   #433
Michacha1234
Zadomowienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Zamówiłam to i to, zobaczymy co bardziej podejdzie

Nie kuś chciałam kocyk z Le Pampucha bo to firma byłej dziewczyny znajomego i jakoś mi się taki "lokalny patriotyzm" w tym temacie uruchomił
Chyba zamówiłam na innej stronie szczotkę z koziego włosia z tej firmy.

Czy każde dziecko ma ciemieniuchę?

Znalazłam dzisiaj jakiś ledwo użyty ten Octenisept, chyba kupiłam jak któryś z psiaków miał coś z łapą albo po sterylizacji. To jest dobre przez tyle do kiedy ma datę czy po otwarciu to trzeba zużyć w jakimś czasie?

Wrzuciłam te kompresy do koszyka, do czegoś się zużyje

Wow, kawał faceta

Ja dzisiaj zrobiłam napad na Rossmanna. Żeby nie dźwigać to zrobiłam zakupy na 3 razy i każdą turę sobie zanosiłam do samochodu. Kupiłam m.in. te pieluszki bambusowe i podkłady z Belli
Muszę się wstrzymać chwilę z zakupami bo mąż już zaczął wywracać oczami że co chwila coś zamawiam kilka dni przerwy trzeba zrobić
Haha, czyli teraz musisz uśpic czujność męża i zaatakować z nienacka [emoji23] A te pieluchy bambusowe godne polecenia? Bo patrzyłam na nie, ale nie wiedziałam czy kupić czy nie. Za bardzo też nie wiedziałam co dobrać do tego, żeby skorzystać z 2+2....
Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Ooo Michcha kawał chłopa! Gratuluje!!! Ja widzę twarz [emoji173]️ powazna mina

Kompresy jałowe do oczek. Dzieciom po porodzie oczy ropieja. Czasami trwa to dłużej. My długo przemywalismy kompresami i sola fizjologiczna bo ciągle lzawilo albo ropialo jedno oczko.nawet mieliśmy skierowanie do okulisty ale masaże pomogły i kanalik się odektal.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No poważny! Nawet smutas bym powiedziała [emoji53]

Mam już na plusie 10 kilo. A se jeszcze wielce rano ciasto robiłam, żeby mieć do kawy [emoji53] Masakra!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Michacha1234 jest offline Zgłoś do moderatora