Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-19, 08:39   #542
Coccinellla
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Michacha1234 Pokaż wiadomość
Haha, kupiliśmy podobny zestaw [emoji6] A przewijak i komoda rozumiem osobno? A organizery jakie?Ja mam takie do szuflady i na przewijak te plastikowe. A fotel jaki? Do mnie dotarł uszak, który rodzinka mi sprawiła na urodziny. Bardzo fajny, łatwiej mi z niego wstać niż z kanapy [emoji23] Sorki, że tak wypytuję, ale zaciekawiłaś mnie [emoji38]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Fotel chcemy ten uszak strandmon ;-) Mamy mało miejsca w sypialni, więc wyrzucamy 2 komody malma, a wstawiamy ten fotel i komode hemnesa 108×96. Mieliśmy kupować tą dużą komorę 160×96 no, ale fotel się wtedy nie zmieści [emoji20]

Przewijak taki jak masz Ty i do tego te plastikowe organizery ;-) później dokupię takie szmaciane pudelka zebym mogla pod przewijakiem trzymac w nich ulozone najpotrzebniejsze rzeczy bo nie przemawia do mnie żeby wszystko pod nim leżało luzem. Organizery też od razu do szuflad hemnesa weźmiemy.

W ogóle myslalam nad kalsyczna komoda z przewijakiem, ale zobaczylam u znajomej jak ma ten przewijak ustawiony (dluzszym jego bokiem przy scianie) i daje rade, więc i my też damy, a miejsca zaoszczedzimy ;-)

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Ogólnie jak się coś nie sprawdzi to się zmieni jego miejsce w domu albo sprzeda, czyli z biegiem czasu uszak może wylądować na dole w salonie. Komoda w dolecowym pokoiku dziecka, a my sobie wtedy zakupimy tą większą ;-)

Zazdroszczę Ci, że u Ciebie ten przewijak bedzie stał tak luzem [emoji16] tak jak pisalam u nas dluzszym bokiem bedzie przylegac do ściany

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora