Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-21, 20:40   #712
mzgz
Rozeznanie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez myszka_11 Pokaż wiadomość
Śpiworki u nas rewelacja ;D pod kocykiem mały się nakrywal i mega niebezpieczne to było, a teraz ma roczek i dalej spi w spirowku i nie muszę się obawiać że się udusi czy coś. I chce jak najdłużej utrzymać takie rozwiązanie, nie muszę wstawać w nocy przykrywac bo zawsze ma ciepło

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U mnie tez spała w śpiworku dopóki nie wyrosła z największego rozmiaru

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
U mnie płyn dzidziuś na pierwsze prania, ale mam zamiar pojedyncze ubranka prac z naszymi i obserwować. Jak nic się nie będzie działo to będzie super.
Jakoś maść mam zawsze w domu Bepanten i tego będę używała do smarowania pupy jak będzie potrzeba.
Termometru używam caly czas takiego pod pachę (starszemu w pierwszych m-cach mierzyłam w pachwinie) i tak chyba zostanie. D3 to Vigantol. Chociaż teraz chłopak siostry przysłał nam jakąś inną i to zażywamy ale chyba przy maluszku będę wolała podać coś bardziej znanego.

A racucjow ba drożdżach bardzo mi się chce jutro z Młodym na kilka dni jadę do rodziców to może z mamą usmażymy
A mi mama wlasnie powiedziała ze jak przylece to zrobimy faworki !!! Na sama myśl ześliniłam sobie brodę

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Nałożyłam sobie węglowa maseczkę na twarz i siedzę. Muszę troche przyłożyć sie do pielęgnacji zeby rodzine w pl
Nie wystraszyć
mzgz jest offline Zgłoś do moderatora