Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2019, cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-22, 09:51   #4343
Elsabel
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia, jak to jest z położną. My dopiero moooże w tym tygodniu ogarniemy zameldowanie się do tego mieszkania i zapiszemy się do przychodni osiedlowej. Mamy pakiet luxmed i tam korzystamy z każdego lekarza to nie było potrzeby. Dziś za nami ciężka noc, ale nie przeze mnie, tylko przez tż, bo ma kaszel zatokowy, ogólnie od lat ma przewlekłe zapalenie zatok także jest to masakra delikatnie mówiąc. Szkoda mi go ale nie bardzo cokolwiek da się zrobić w tej sprawie. Jest już po dwóch operacjach i bez efektów.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dużo zdrowia dla męża!
Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Zależy od przychodni. Ja deklaracje wyboru lekarza i poloznej chciałam wziąć przed porodem to powiedzieli ze jak się mały urodzi to dzwonić. Urodziłam w piątek. W poniedziałek byłam w domu, mąż był we wtorek w przychodni i w śróde Pani już do nas przyszła
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Też planuję tak zrobić. Na razie wybrałam położną, do której będę chodzić na szkołę rodzenia, a później po przeprowadzce chciałabym zmienić na jakąś z pobliskiej przychodni.
Sq, wiesz może jak często można robić takie zmiany?

W ogóle mam dziś skopany humor od rana. Chodzi o to moje mieszkanie - jeszcze nawet kluczy nie dostałam, a już mam go dość Wyszły kolejne problemy organizacyjne, a dodatkowo dostałam wycenę od stolarza, która nijak ma się do założonego budżetu
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora