2019-01-22, 11:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Cytat:
Napisane przez Coccinellla
W pracy tż mieliśmy. On mial dofinansowanie, a mnie dopisal bez niego. Razem nam wychodziło 70zl/mies teraz ponieśli dwukrotnie? To 70 to też nie jakoś mało bo jakby każde z nas miało u siebie to by ta kwota wynosila max 40zl, ale u nich byl EnelMed a tam akceptuja skierowania z zewnatrz. Nie musialam leczyc się podwójnie jak to nieraz bywa.
My mamy wizytę w środę za tydzień. Nie wiem czy glukozę można powtarzać? Chyba jak zaraz po wypiciu zwymiotujesz [emoji13]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
To faktycznie tak dużo i niedużo, zależy ile się korzysta. Ja za siebie place 18 zł, albo podatek tylko z 18 zł nie pamiętam , od maja pewnie wezmę rodzinna kartę za ok 60 zł, ale podciagne pod nia i tż i małego, bo tż jak pójdzie na działalność to już nie będzie mieć swojej opieki z pracy, ale za całą rodzinę to niedużo myślę. Tyle, że to medicover, oni akceptują tylko swoje skierowania, ale póki co jest w miarę ok. Muszę pomyślec, gdzie młodego zarejestruje na NFZ, wogole nie znam przychodni tu gdzie mieszkamy, od lat nie korzystamy z lekarzy na NFZ [emoji15]
Cytat:
Napisane przez pajka03
Hej [emoji8] wczoraj miałam gorszy dzień, czytałam o tych waszych wyprawkach i czułam się beznadziejna, że nic nie mam [emoji17]
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
A proszę cię ja większości też nie mam, co się przejmujesz, maaaaamy czas 
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Właśnie po tych ostatnich dniach szczerze się boję wymiotów po tej glukoze, będzie co ma być
Edytowane przez coco00
Czas edycji: 2019-01-22 o 11:31
|
|
|