2008-08-18, 16:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgłupsza rzecz zrobiona pod wpływem alkoholu...
No co Wy 
Rena nie wie co to alkohol, a i zawsze wszystko co robi jest bardzo madre i dystyngowane 
Wymiotuje sie w trakcie zatrucia alkoholowego - niektorzy z premedytacja prowokuja wymioty, bo dla organizmu jest zdrowsze pozbyc sie tego co sie wymieszalo, poza tym potem sie nie ma kaca.
Na pewno najlepiej imprezowac w gronie zaufanych ludzi, albo pojsc w druga skrajnosc - wsrod takich, na ktorych opinii nam kompletnie nie zalezy - najczesciej spotykam kombinacje mieszana. W mysl zasady in vino veritas. A powiedzmy, ze nie z kazdym ta prawde chcemy dzielic.
Zupelnie powaznie to jakis wiekszych wtop nie odnotowalam poza tym, ze jakis koles, z ktorym tanczylam na imprezie w knajpie (no wiecie jakis totalny no name) probowalam mi wyciagnac portflel z kieszeni w tyle dzinsow. Ale sprawa zostala zauwazona publicznie, portfel (caly, ze wszystkim) trafil do DJ, ktory glosno przeczytal moje imie i nazwisko na cala knajpe (w portfelu mialam dowod osobisty). No i dralowalam po zgube budzac sensacje, jakbym wygrala jakas nagrode wieczoru Po dzis dzien pamietam ten wstyd, zwlaszcza, ze byli tam jeszcze moi koledzy z pracy Ale oni mnie zapewniali, ze wstydzic to sie powinien zlodziej. Aha zlodziej zostal publicznie wyproszony z lokalu.
|
|
|