|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
Ja dziś słabo się udzielam, bo dużo pracy, ale podczytuję 
Truskawki są mi dość obojętne, wolę czereśnie. Znaczy zjem truskawki, ale nie żebym jakoś się objadała - za to czereśni kilogram na raz to u mnie norma
Dziś byłam na szmatach i obkupiłam siebie, a nie dzieciaka. NIC mu nie kupiłam. sukces. :P
|
Oooo i dobrze ! Mamie tez sie nalezy [emoji16]
Cytat:
Napisane przez butterfly20
a widzisz, to mam wiele koleżanek, które ściąganie szwów bolało
masło orzechowe i banany ok, ale kiwi to bym do tego nie zjadła, jakoś mi totalnie nie pasuje
ale niby dlaczego?
Teoria jest taka,że można jeść wszystko.
A ja sobie wprowadzam wszystko, ale powolutku. Co jakieś 3 dni nowy produkt,zwłaszcza mleczny, na wszelki wypadek w sumie, ale co tam. Nie jest to żadne poświęcenie 
W każdym razie na pewno będę jadła truskawki:P
---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------
piękne  też wczoraj kupiłam ten komplet z FF, niebieska koszuka i szare spodenki
nie znam żadnej potwierdzonej medycznie alergii przez owoce, czekolady itp.Chociaż wiem,że jakiś niedoucony lekarz może to wpierać matce... Jedyne, z jakimi borykały się moje znajome to na białko...wtedy faktycznie jest nieciekawie, trzeba z wielu rzeczy zrezygnować.
|
Co Ty mówisz !! Spróbuj [emoji16][emoji16] U mnie teraz z bananami i kiwi obowiazkowo [emoji16][1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86404331]Dziewczyny wszystkiego najlepszejszegoooo    Spóźnione ale szczere 
Gratuluję 
10 zł Wygrzebałabym więcej, ale niestety z mężem byłam, a ten krzyczy że już tyle tego mamy No nie da kupić 
Więcej nie cytuję, bo się naczytałam. Kurcze tyle stron, strach stąd wychodzić 
Co do L4 jak się nie ma oznaczenia na nim, że trzeba leżeć to można chodzić. Ja tam normalnie do mamy jadę, na zakupy itp., jestem sama nikt tego za mnie nie zrobi. Na początku jak musiałam leżeć to leżałam, a i tak nikt mnie nie sprawdzał.
Ktoś i smaka na frytki zrobił, właśnie wstawiam 
Kompletuję zamówienie z allegro z Świat_dziecka. Zamawiam jeszcze parę rzeczy i koniec, bo biednie na koncie 
W piątek odbieramy auto, ale nie jesteśmy w 100% zadowoleni. Tyle pieniędzy, zmieniają ci konfigurację, nikt cię o to nie pyta a pan w salonie sugeruję, że powinniśmy się cieszyć, że nikt nam za to dopłacać nie każę  [/QUOTE]O kurcze, po taniosci, super ! [emoji7] Chyba sie wybiore ale gdzie my mamy tesco? [emoji51]
Myslicie, ze w lutym jeszcze beda takie promocje?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
30.06.2018
|