Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ciąża 2 tydzień - tabletki po
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-22, 13:59   #121
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: ciąża 2 tydzień - tabletki po

Cytat:
Napisane przez MATRIX266 Pokaż wiadomość
Nie kwestionuje tutaj aborcji tylko wyraziłem swój sprzeciw do ludzi nie chcą mieć nic wspólnego ze swoimi potomkami i nie wiem skąd się to bierze. Tutaj były posty a żeby uciec i tak dalej o ile w takiej sytuacji ojciec nie powinien ponosić konsekwencji to przy innych zwykłych wpadkach gdzie faceci uciekają za granicę kiedy np matka nie chce usunąć są zwykłymi frajerami i takich się powinno ścigać tylko szkoda że państwo potem ponosi koszta nie dość że nie płaci na dziecko to jeszcze trzeba takiego utrzymywać w więzieniu.

Mimo że jestem facetem tak uważam i w takich sytuacjach bronie kobiet, które zostają same z tym wszystkim.
A masz dzieci, że tak "nie rozumiesz"? "Nie rozumiesz" z doświadczenia? Więź się nie tworzy w 5 sekund, ani nawet w tydzień. Szczególnie w przypadku facetów. Jeżeli ktoś nie chce być rodzicem, absolutnie tego nie planował, w ogóle nie lub nie z tą osobą, to nie jest tak, że mu się w głowie nagle coś przestawia i "och jak cudnie, potomek!".