Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak nauczyć sie samokontroli w związku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-22, 21:06   #1
Babolka95
Przyczajenie

Jak nauczyć sie samokontroli w związku

Cześć kobietki, jestem tu nowa, ale czuję, że znajdę tu osoby, które mają podobnie jak ja i są w stanie mi pomóc
Jestem z moim chłopakiem ponad 3 lata, jest dobry, nigdy mnie nie skrzywdził, nie zdradził, ale po poprzednim zwiazku zaufanie moje jest zerowe. Poprzedni facet oszukiwal mnie i klamal przez ponad dwa lata, a ja dla niego sie tak poswiecalam i angażowałam. 3 zdrady w ciągu dwóch lat, jednak po ostatniej powiedzialam dość.
Potem poznałam mojego dotychczasowego chłopaka i przez 1,5 roku bylo cudownie, jednak ja bylam egoistka i wykorzystywalam jego dobrodusznosc, poprzez fochy, ciagle zazdrosci i dociekanie, dlatego troche sie zmienilo w naszym zwiazku, aczkolwiek pol roku temu, wydaje mi sie, sie, ze dojrzalam emocjonalnie, i smieje sie ze swoich starych problemow on na szczescie tez jednak to dociekanie dalej stanowi dla mnie problem.. Nie potrafię przestac probowac go kontrolowac. Pomimo, ze wiem, ze nie oklamalby mnie, ja ciągle tworzę w glowie dziwne teorie, ktore okazuja sie bzdura. Boje sie, ze zawiode sie na nim jak na swoim bylym. Nie potrafię poradzic sobie ze swoimi myslami, teraz juz nie wyrzucam ich na chlopaka, bo nie chce, by zle sobie pomyslal o mnie, ale chec ciaglej kontroli zostaje, czy to spojrzeć w telefon jego, czy wejsc mu na fejsa. WIEM, ZE ROBIĄC TO, robie zle. Dlatego moze macie jakies rady, jak siebie kontrolowac w takich sytuacjach, by zaufać w 100%?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Babolka95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując