2019-01-22, 21:43
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak nauczyć sie samokontroli w związku
Cytat:
Napisane przez Babolka95
Tez mnie to cieszy, ze jestem swiadoma swoich bledow i wad. Powiem tak, na pewno łatwiej mi sie zasypia, i serce nie kołota, ale chcialabym dojsc do takiego momentu, kiedy nie będę tego potrzebować  ani pomocy osob trzecich, ani lekow.
Jednak w momencie przyplywu mysli nie wiem czym sie zająć, aby nie zrobic glupoty i wiedząc, ze nic nie znajdę w telefonie chlopaka czy na fejsie, i tak tam wejde, jakbym sama na sile probowala czegos sie dopatrzec. Powiem szczerze, ze w domu za dzieciaka nie mialam swojej prywatnosci, przegladanie telefonu czy pamietnika przez mame bylo niczym dziwnym, a teraz widzę, jak moglo to wplynac na spostrzeżanie przestrzeni osobistej.
Dlatego mam tez miano zazdrosnicy, ale z tym juz sobie radze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Przede wszystkim doceń chłopaka, bo wielu którzy mieli podobne zazdrosne i kontrolujące partnerki zwyczajnie zostawiłoby Cię przy pierwszej takiej akcji. Serio, doceń to.
Sam miałem taką, ale wytrzymałem i jej pomogłem (chodziła też na terapię) i wyszła z tego, więc da się, ważne że widzisz problem (ona też widziała i nie robiła tego świadomie). Aczkolwiek kolejny raz bym tego nie zniósł, tak się nie da normalnie żyć w związku.
|
|
|