Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-18, 16:57   #535
Nija_
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
np. jaaaa? zdawałam 4 razy.... już za 4 jakbym nie zdała to bym się poddała....cokolwiek to znaczy
A mogę zapytać, czy za każdym razem nie zdałaś z własnej winy czy egzaminator specjalnie Cię oblał za nic (bo i o takich przypadkach się słyszy...). Ciężko mieć żal do egzaminatora, jeżeli np. nie wyjdzie nam łuk - nasz wina, trudno. Ale takich chamskich egzaminatorów niektórych to wrrrrrrr

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
edit. dziewczyny mam problem z moim kotem... może któraś z Was miała podobny kłopot i może mi coś poradzić... za kilka dni jadę na wakacje i w grę wchodzi:
1. zostawić go w domu samego przez tydzień... (to kot wychodzący, tak więc mogę przyjechać i zamiast kanapy zobaczyć strzępy...)
2. wziąć go ze sobą, tylko, że tutaj rodzi się kolejny problem, bo moja Gaja strasznie źle znosi podróż autem, ciągle miauczy i leni się
z środkiem uspokajającym mam złe wspomnienia (o ile się nie mylę to był Sedalin). Kotka przelewała się przez ręce, jej oczy odpłynęły i zasnuły się trzecią powieką, przy czym całą drogę głośno miauczała...
i jestem w kropce...
A nie mogłabyś dać kota na tydzień do jakichś znajomych czy rodziny? Może ktoś by się zgodził? Albo przynajmniej przychodził raz dziennie zobaczyć jak kotek się ma, dałby mu coś do zjedzenia itd.
Możesz też poprosić weterynarza o inny środek uspokajający, jeżeli powiesz, że po tym poprzednim miał takie objawy to może dobierze coś o innym składzie? Coś, co nie będzie działało na kotka tak fatalnie?