2019-01-23, 09:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
nooo, w 5-10-15 ciągle niby promocja, normalne ceny podają kosmiczne, żeby było z czego te obniżki robić.
Mi się niezbyt podobają rzeczy z tamtego sklepu. Kiedyś coś tam kupiłam dziewczynom to mieli mocno zawyżoną rozmiarówkę...
Jak byłam na pierwszym usg z Zosią, to był 5 tc, to miałam dwa pęcherzyki, a trzeci już się wchłaniał. dwa tygodnie później był już tylko jeden. No ale cóż, tak to bywa jak się szybko zrobi usg, a podobno wiele kobiet, które robią usg później nawet nie wie,że miały więcej niż jeden pęcherzyk
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------
Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa
Mysia wiem co przeżywasz. U nas też wieczna wojna. My z bratem też żyliśmy jak pies z kotem i chciałam by moje dzieci się dogadywały. No ale co zrobisz? To jest proste tylko w teorii.
Aż wstyd się przyznać, ale u mnie teraz taki spokój w domu. Syn cały tydzień z dziadkami, w domu tylko córka, to mamy taki luzzzzz.... Co prawda córce z okazji ferii odpadły tylko jedne zajęcia, więc i tak trzeba z nią jeździć. Ale chociaż z synem nie trzeba ganiać, o braku siedzenia przy lekcjach już nie wspominając. I ta cisza w domu... No mówię Wam, niezły relaks
Szkoda tylko, że w pracy zostałam sama, bo dziewczyna przywaliła zwolnienie do końca miesiaca, a tu akurat wypłaty i pity na tapecie. A miałam wziąć wolne w przyszłym tygodniu, to już sobie wzięłam 
|
zawsze mówię,że z jednym dzieckiem to jak wakacje i dziwi mnie, jak ktoś narzeka
|
|
|