Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co ze szkołą??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-18, 17:03   #1
minakszi
Przyczajenie

Question

co ze szkołą??

szukam szukam , znajduje lecz zdecydować się nie mogę,mianowicei chce isc do jakiejs szkoly ktora da mi tytuł technik kosmetolog.jestesm z okolic katowic i zanalazlam pare szkulł jednak sama bez pomocy nie dam rady żadnej wybrać.

znalazlam szkole awangarda,ktora na pierwszy rzut oka wydaje mi sie nwet dobra ,czesne 290 mieisiecznie, zajecia rowniez z masau twarzy,nog, masarzy świata,kolczykowania, hennyepilacji, depilacji,wizazu, stylizacji,makijaz pernamentny.wiem ze sa to tylko napewno podstawy ale chcialaby wiedziec czy w innyh szkolach jest to samo ale poprostu sie tak nie reklamuja czy ta jest poprostu dobra i wszechstronna.Znalazlam jeszcze szkołe taka jak Womem, Merceden czyli Prenier oraz tytuł ten mozna równiez uzyskać w regionalnym centrum ksztalcenia ustawicznego w sosnowcu ale nie mam pojecia czy jest to dobre ,prosze o rade lub chociaz czym mam sie kierowac w wyborze szkoly , na co patrzec, moze ta darmowa wcalenie jest gorsza od tej całej awanardy i czy to jaka szkole sie skonczylo ma duze znaczenie w poszukiwanie pracy??
minakszi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując