Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2019, cześć 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-01-23, 12:55   #4510
Eceea
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

A mi woda morska bardzo pomogła, szczególnie po infekcji. Tak profilaktycznie z rana stosowałam i pięknie się wszystko oczyszczało

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
sysa
do nosa mozna wodę morską albo zwykłą sól fizjologiczną, ale szczerze, gó** to daje

mnie gin mówił, że jak katar bardzo gesty to na noc mozna sobie np. Otrivinem dla dzieci psiknąć
generalnie takich kropli nie wolno, ale raz na dobę nie zaszkodzi, zwlaszcza jak cięzko oddychac
No właśnie, jak ciężko oddychać to płukanie zatok, od razu odtyka. Dodatkowo w ciągu dnia i w nocy woda morska, inhalacje. Ale jak ktoś woli krople, których niby nie można a jednak mozna to niech sobie stosuje

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
sysa
do nosa mozna wodę morską albo zwykłą sól fizjologiczną, ale szczerze, gó** to daje

mnie gin mówił, że jak katar bardzo gesty to na noc mozna sobie np. Otrivinem dla dzieci psiknąć
generalnie takich kropli nie wolno, ale raz na dobę nie zaszkodzi, zwlaszcza jak cięzko oddychac
No właśnie, jak ciężko oddychać to płukanie zatok, od razu odtyka. Dodatkowo w ciągu dnia i w nocy woda morska, inhalacje. Ale jak ktoś woli krople, których niby nie można a jednak mozna to niech sobie stosuje

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
sysa

Eceea jest offline Zgłoś do moderatora