2019-01-23, 15:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czuję się brzydka i bezwartościowa. Nienawidzę siebie!!! Co robić?
Cytat:
Napisane przez catoween
Nwm, czy to ta kategoria, ale nie mogłam znaleźć innej, ale nie ważne - związków to również trochę dotyczy. A mianowicie, nie akceptuję swojego wyglądu, mam nadwagę, może tg aż tak bardzo nie widać, ale jakoś chudo też nie wyglądam ( mam 87 kg, 176 cm wzrostu i 17 lat )
oprócz tg mam trochę krzywy nos, krzywe zęby, brzydki kolor oczu, bo taki ciemno zielony ( bez urazy dla posiadaczy tg koloru ), ale wgl niebieskie są najładniejsze moim zdaniem. Nie wstawiam swojego zdjęcia, bo nie potrzebuję pocieszenia, czy komplementów, czy czegokolwiek, ale po prostu jakieś rady, czy podniesienia na duchu. Przez to nie mogę sobie znaleźć dziewczyny ani chłopaka - już opisywałam tu na forum moje problemy miłosne, ale wiem, że nie każdy to czytał. Na fb też nikt nie komentuje moich zdj , że jestem ładna itp, nikt się za mną nie ogląda na ulicy, nikt mnie nie podrywa, nikt mi nie zaproponował chodzenia. Czuję się nieszczęśliwa w swojej skórze. A np. z nadwagą nawet nie mam siły walczyć, ledwo wstaję z łóżka i to nie przez lenistwo, ale biorę leki, nie chcę zwalać winy na leki, ale dobra, wezmę się za siebie, ale to i tak nie sądzę żeby mi cokolwiek pomogło. Nikomu nie życzę takiego wyglądu. 
|
jak przyszlas sie pozalic to zle miejsce wybralas. tutaj doradzamy jak cos zmienic i poprawic swoj komfort zycia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
|
|
|