2008-08-18, 21:12
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
Cytat:
Napisane przez martucha84
tort byl przepyszny i poszedl caly, a to ze warto przemyslec ile bedzie osob to prawda, bo sie go troche grubiej kroi niz taki kremowy - tak mowila ta pani - oni mieli na 80 osob taki 4 pietrowy ale ostatniego pietra zostalo pol.. tyle ze niedlugo bo widzialam jak dzieciaki i pare ciotek chodzi po dokladke.. my zanim zjedlismy soj to niestety sie niezalapalismy na jeszcze.... ale ogromnie polecam
oni zamowili w takiej cukierni na wiosce kolo wisly malej (kolo pszczyny) nie pamietam co to bylo ale moge zapytac, z tym ze mysle ze teraz coraz wiecej cukierni bedzie takie torty robic bo chca byc konkurencyjni... wiec warto popytac...  byl pyszny  to ciasto bylo ciemne taki zwykly biszkopt potem gruba pasek owocaych poukladanych w szachownice (jagodowy, jablkowy, malinowy i cytrynowy) a potem pasek waniliowego i biala czekolada z bita smietana.. pycha 
|
ale mi smaka narobiłaś juz nawet napisalam maile do 2 cukierni żeby się dowiedzieć czy robią takie torty
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Baja no własnie tak sobie wszytsko przemyslałam i wiem, ze o wiele lepiej zrobie zostajac tu. juz nawet w weekend powiedziałam o tym TZ ktory sie baaardzo z tego ucieszył
a tak w nawiasie mowiąc to jednak nie wspominałam nic TZ o pierscionku a minał juz 3 tydzien,. doszłam do wniosku, ze skoro wtedy powiedziałam aby sam mi go oddał to niech tak bedzie. bo ni chciałabym aby było tak, ze ja mu przypomne o pioerscionku a on go wyjmie i mi da (jakby to bylo takie wymuszone). a tak to sie przynajmiej podenerwuje czy go bede chciala przyjąc  hehe
|
no skoro tak postanowiłaś to super
co do pierscionka to ja bym się tez nie przypominała już więcej chociaż by mnie ściskało w środku niesamowicie
Edit
martucha dziś leci "żądza krwi", przypominam, bo ostatnio mówiłaś, że zapomniałaś
Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2008-08-18 o 22:09
Powód: film
|
|
|