Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-01, 09:17   #11
Marianna48
Zadomowienie

Dot.: Planowanie ciąży i o życiu pogadamy - mamuśki 35+

Cytat:
Napisane przez Beellina Pokaż wiadomość
Cześć i dzień dobry 😊😊

No tak, zawsze to lepiej wygadac sie komuś daje to siłę i wsparcie, oby tutaj u nas było milo i bysmy sobie tu milą atmosfere wytworzyly.

Ojjjj te wirusy! Teraz taki straszny okres. Mój synek tez w tamtym tygodniu przyniosl takiego wirusa giganta że poszło taśmowo i przeszlismy wszyscy, nawet musialam isc na l4 i wlasnie najgorszy był i jest kaszel, ale ratowalismy sie inhalacjami.

My kończymy tydzień ferii. Co to za ferie jak śniegu brak, ale dzis planujemy ruszyc do kina.

Dużo zdrówka dla was! 😘
U nas do ferii jeszcze dwa tygodnie, a śniegu na nas tyle, że ja tylko chodzę i marudzę żeby już zniknął, ale znając życie jak ferie przyjdą to już śniegu nie będzie.

Moja trzy tygodnie temu miała usuwany trzeci migdał i okropnie przeszła tą operację, a później dwa tygodnie dochodziła do siebie, jak już uwierzyłam że wszystko za nami to teraz to.

Cytat:
Napisane przez triss Pokaż wiadomość
Ja mam już synka 1,5 roku. Też staramy się o drugie też jedna strata za nami. Ale nie ma co się poddawać
Oczywiście że nie można się poddawać , ja już mojemu doktorkowi marudziłam, że pesel mam taki zaawansowany że już napewno się nie uda, a on na to "bardzo ładny ma pani pesel" i miał rację pół roku po stracie się udało, na tą chwilę wszystko dobrze, za półtora tygodnia idę na badania prenatalne, trochę się boję, ale mam nadzieję że limit złych wiadomości wyczerpany i będzie wszystko dobrze.

Szybciutko się staracie o drugie, ja do 3 roku życia córki wogóle nie chciałam drugiego

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Beellina Pokaż wiadomość
Założyłam pierwszy raz konto na forum staraczkowym. Przeglądam to forum i taaaaak dużo tych wątków że aż nie wiedziałam że takie cos istnieje. Jakaś zacofana jestem haha.
Wogóle dziewczyny zapraszam też na wątek staraczkowy : Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12 , fajne dziewczyny .Oczywiście mam ogromną nadzieję że uda nam się utrzymać ten wątek
Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując