Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-02, 13:49   #4071
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I

Hej mamusie [emoji2]
Miałam tu częściej zaglądać ale ostatni tydzień to istny armagedon. Lidka się mi rozchorowała dostała wysokiej gorączki we wtorek najwięcej było ok 40 stopni. Później 39, 38 i kilka kresek. W środę lekarz, podejrzenie trzydniówki i lekki wodnisty katar, uruchomienie inhalatora. Żadnych pokarmów stałych już nie chciała tylko mleko (od tygodnia zakończyłam kp). W czwartek niestety dołączyła biegunka i już nawet mleka nie piła i nic wogole nie jadła na szczęście chociaż piła wodę. W piątek lekarz znów bo stan trochę się pogorszył, diagnoza: rotawirus i czerwone gardło dlatego nic jeść nie chciała. Od wczoraj biegunka nas opuściła, ostatnia gorączka w czwartek wieczorem. Dziś apetyt trochę wrócił ale dla odmiany pojawiła się znów luźna kupa no i prawdopodobnie zetknęły się twa wirusy rota i trzydniówka bo wyszła dziś wysypka. Noce okropne nie chce jeść, płacze tak strasznie, w dzień nawet ok. Po prostu zwariować można. Brakuje mi ostatnio siły ale ja to mały pikuś, bardziej martwię się o bobaska [emoji20]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując