Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-18, 21:25   #2912
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ja za to mam z Givenchy Hot Couture Edp i to jest 100% mój zapach-najlepiej czuję się w nim jesienią gdy szaro i ponuro albo leje,boskie maliny z pieprzem
Kupiłam całkowicie w ciemno i zakochana jestem do tego stopnia,że już planuję zapasy,bo to przecież wycofany zapach.
Ja też go mam, już kilka lat mam te perfumy i skończyć się nie mogą ... ale lubię je, jednak tylko jesienią i zimą.
Ja tam wyczuwam wyraźnie maliny w połączeniu z czymś bardzo słodkim, jakaś czekolada, wanilia, takie słodkie nuty

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Oj, biedna A czekolady nie ma pod ręką? [/B][/COLOR]
brrr, nie lubię czekolady ....

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Dziewczęta, witam ze stolicy! Przed sekundą, po długich chwilach grozy, udało mi się połączyć ze światem www Na szczęście, bo już byłam bliska depresji.

Spędziłam przemiłe popołudnie z madziarrą , teraz lecę pod prysznic, a potem wracam Was nadrabiać!

PS. nie kupiłyśmy kosmetyków! Tylko ja wcześniej zgrzeszyłam w TBS Promocja była...
Witaj, dobrze że jesteś.... czuć że koniec wakacji nadchodzi, już chyba wszystkie NK są w wątku obecne

Ja chyba już idę spać, jakaś rozbita jestem