Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chorobliwa zazdrość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-05, 14:25   #5
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Chorobliwa zazdrość

Po pierwsze: skoro twoja zazdrość jest tak chorobliwa, to idź do psychologa.

Wszystkie wątki cyckówek są właściwie identyczne, a przynajmniej mają kilka wspólnych cech. Pomijając już kompleksy i nieumiejętność radzenia sobie z nimi:

1. Założenie że facet łże. Wiadomo, facet to facet i musi uwielbiać cycki, a jak nie uwielbia i woli tyłki, to kłamie. Logika. Żeby on jeszcze ignorował je w seksie - zrozumiałabym. Ale tak nie jest, a mimo to, autorko, zakładasz że on kłamie. Dlaczego?

2. Kompletny brak poszanowania dla partnera - zarówno jego słowa, jego preferencji jak i jego prywatności. To co robisz z jego telefonem jest karygodne i dla wielu osób byłoby przyczyną do zerwania. Nie dziwię się że ma ciebie dosyć, bo ryjesz mu banię i traktujesz jak kłamcę.

3. Mamy rok 1984 a’la Orwell i za myślozbrodnie się każe? O nie, facet rok temu powiedział że jakaś inna kobieta jest rakietą. No może jest. Zapewne jest sporo piękniejszych kobiet od ciebie które uznałby za rakiety. Takie życie. Z jakiejś przyczyny wybrał jednak ciebie.

4. Zdjęcia lasek na Instagramie to tylko zdjęcia - wypozowane, oświetlone, wyretuszowane. Te kobiety w większości nie wyglądają tak na żywo, to świat fantazji na który czasami milo popatrzeć. Gdyby mąż robił mi sceny bo obserwuję np. atrakcyjne Azjatki a on nie jest atrakcyjną Azjatką, to zabiłabym go śmiechem.

Dodam jeszcze 5. Fundamentalny brak zrozumienia tego, jak ludzie dobierają się w pary. Wbrew pozorom nie zawsze osoba kompletnie idealna fizycznie jest ideałem partnerki.

Albo się ogarniesz albo stracisz faceta. Tyle w temacie.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0

Edytowane przez ruda_beksa
Czas edycji: 2019-02-05 o 14:36
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując