Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Alkoholowe ekscesy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-18, 23:23   #306
saslycek
Zakorzenienie

Dot.: Najgłupsza rzecz zrobiona pod wpływem alkoholu...

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
hmm ja baaardzo rzadko pije ale porzadnie sie upilam na studniowce (niestety). No i tak wyszlo, ze przed 12 bylam juz w domku to za duzo sie nie pobawilam. Więc pierwsze co to powiedzialam, ze musze isc do ubikacji no i poszlam (TŻ czekal na mnie przed drzwiami), zrobila sie taaaaka kolejka a ja... usnelam na kiblu szok w koncu sie do mnie tam wlamali i mnie wzieli. Potem przez caly czas ryczalam (a chyba ze dwie godziny) wylam jak glupia bo stwierdzilam, ze TŻ bedzie na mnie zly (podobno tak mowilam caly czas, albo ze nie wiem dlaczego placze ale plakalam i tak). Hmm potem oczywiscie heftanie caly czas a potem jeszcze TŻ musial zadzwonic do swojego taty zeby po nas przyjechal bo ja juz musze wracac. Żygałam w samochodzie u teścia (na szczescie do reklamowki). Teściu powiedzial, ze dobrze, ze wzial stary samochod a nie nowy. A potem powiedzial, ze jestem numerem roku 2008. Ale wstyd
Haha ja na swoim półmetku się upiłam, wymiotowałam... i impreza dla mnie także skończyła się o 24 byłam zła... w końcu półmetek ma się tylko raz, ale na studniówce sobie odbije

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując