Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-10, 19:29   #2186
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez Lisek_kartezjanski Pokaż wiadomość
Lovelly ale masz atrakcje Trzymaj się tam dzielnie!

Co do tej wiedzy o niemowlakach… ja mam wrażenie że już nic nie pamiętam po tych prawie 3 latach Za Chiny sobie teraz nie przypomnę, jak układa się dziecko do spania, jak rozszerza dietę, jak szczepi… no nic. Część liczę że mi się przypomni, resztę będę doczytywać razem z Wami Zresztą np w kwestii szczepień już jest inny kalendarz niż te 3 lata temu i inne dostępne szczepionki więc jeszcze raz mnie czeka doktoryzowanie się z tematu (na punkcie szczepień mam hopla, dużo czytałam i zmieniałam w stosunku do standardu).

Same here Wy się jaracie zakupami dzieciowymi, a ja nie mogę się doczekać aż to wszystko wywalę z domu

W Krakowie regularna wiosna, a my zapuszczamy korzenie w domu. Córka już prawie 39 stopni. Miałam nie jęczeć ale już jestem na skraju, moja kilometrowa lista rzeczy do zrobienia przed porodem nie skraca się ani o ciut ciut, bo ciągle wisi na mnie chory marud. Co wyjdzie z jednego wirusa i wróci do żłobka to wraca z nowym i od nowa Polsko ludowa. Jak żyć.
Współczuje i zdrowia dla córki.
Ja dużo pamiętam ale u nas ledwo dwa lata minęły. Rozszerzanie diety na lajcie bo blw wiec bez zasad [emoji3] żadnych wytycznych się nie trzymalismy. Mała dostawka wszystko od razu. Gluten, jajka. Nic jej nie było [emoji846] Prócz wiadomo rzeczy c takich co nie można do roku jak np. Miód [emoji4] zwariowala był jak bym miała trzymać jakiś tabelek. Pol łyżeczki glutenu , po 5 miejscu jajko itp. [emoji3] jadła i nic jej nie było i nie jest szczepilismy wg standartu. Teraz myślę co z pneumokokami. Wtedy placilisny a teraz są za free ale ponoć gorsze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora