Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowe 2019, część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-11, 20:28   #2103
agadzie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Agata bo ciężko doradzić. Mój syn wszystkimi pluł, pasował mu tylko taki tradycyjny kształt, kauczukowy, nie pamiętam jakiej firmy. Córka tylko sylikonowy. Ja wybierałam uspokajające chyba.
A z zębami to tak, że syn ma lekką wadę zgryzu wrodzoną. Zęby w miarę prosto rosną, tylko szczęka źle ustawiona. Nosi aparat taki zdejmowany i szykujemy się na stały. O ile się nie zbuntuje tż ma podobną szczękę, nic nie prostował, dramatu nie ma, tyle że uśmiech niehollywoodzki
Córka już tej wady nie ma. A co do prostych zębów to ciężko stwierdzić bo ma dopiero dwa stałe
Ja smoczka nie miałam, a zęby miałam krzywe, też nosiłam aparat. Mój brat smoczkowy, zęby proste.
Więc ja wychodzę z założenia, że co ma być to będzie, ale smoka dam, bo on czasem życie ratuje
Oj ratuje...ale czasem były takie momenty że co smok wypadał to był krzyk, czasem to miałam chęć na taśmę przykleić [emoji23][emoji23]
Ja ponoć smoczka mało używałam a na stałe zęby i tak aparat musiałam mieć, do dziś pamiętam, miałam niebieski z brokatem, na górne zeby, nie znosiłam ustrojstwa [emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
agadzie jest offline Zgłoś do moderatora