Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-14, 20:29   #1448
coco00
Wtajemniczenie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Heh no też nie wyobrażam sobie karmić publicznie [emoji23] i do tej pory nie karmiłam, ale my w sumie póki co mało wychodzimy, 2 razy byliśmy w przychodni i spacery po wsi - wtedy to wiadomo wracam do domu i karmie. Jak bylam np u gina to tatuś karmi mm [emoji4] i tez chciałam odciągać i karmić z butli bo mnie to brzydzilo - i nie ukrywalam ze tak mam [emoji58] na szczęście mi to minęło bo jakbym miała co 3h ściągać po pół godzinie laktatorem to bym się chyba zastrzelila, a jeszcze laktator na mnie działa jakby chciał a nie mógł[emoji85]

To mały glodomor [emoji4][emoji4]

Tak [emoji58] ale to też zależy od dnia. Jednego dnia ma tak ze tylko cyc i nie da się odkleic ode mnie a innego cyc jest be i fuj i w ogóle idź matka stąd. Wtedy ja trochę musze zmusić ale jakoś zalapuje. Póki co miała 2 dni ze nie chciała piersi w ogóle i juz myślałam że wtedy kończymy kp no bo skoro nie chce to co mam zrobić. Ale jej samo minęło i nie wiem czym to było spowodowane. Jedynie na wieczór mm to konieczność bo nie chce wcale piersi. Rzuca się i krzyczy, mimo że ma brodawke w buzi to nie zassie [emoji58] no ale do tego juz przywyklam bo to juz pewnie ze 3 tyg tak jest.

Tez tak myslalam. Ale jak karmie to do pokoju potrafila przylezc moja szwagierka i się gapic [emoji34] parę razy zakrylam się pieluchy i chyba zrozumiała ze nie mam ochoty leżeć z cyckiem na wierzchu. I tak mówiłam jej żeby nie wchodziła bo karmie. I najgorzej w szpitalu przy odwiedzajacych inne panie. A na spacer z odciagnietym czy mm to tez chyba kiepsko bo gdzie podgrzejesz[emoji58] ja właśnie tego nie widzę bo w lato będę chciała robić długie spacery i wtedy juz raczej nie będę kp iii nie widzę tego [emoji22]

[emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
A w lecie nie wystarczy taka temperatura powiedzmy jak otoczenia? [emoji848] Wydaje mi się że na szkole rodzenia mówili że może być z takiej temp pokojowej, że gorzej jak jest za ciepłe, a chłodniejsze chyba ok, tak zrozumiałam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
coco00 jest offline Zgłoś do moderatora