Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-02-15, 10:45   #1469
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12

Cytat:
Napisane przez dorotka1066 Pokaż wiadomość
o nie... Co się stało? Macie jakąś diagnozę?

Kolejna dziewczyna odchodzi, a ja zaczynam się coraz bardziej stresować czy nie będę następna... Rano odbyliśmy z mężem rozmowę no i ustaliliśmy, że w tym cyklu staramy się na maksa i jeśli przyjdzie okres to umawiamy się do kliniki. Chociaż nigdy bym nie sądziła, że mnie to spotka, bo przecież tyle się słyszy o niepłodności, ale dlaczego to mnie miałoby spotkać...
Też nie przypuszczałam, że będzie cykl za cyklem bez powodzenia. Przy pierwszym dziecku udało się w 3cs... bez testów owulacyjnych, tylko w okolicach kiedy mi kalkulator wyznaczał owulkę działaliśmy i to w udanym cyklu dopiero sobie z niego skorzystałam, wcześniej było bez znajomości cyklu...

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Dosialala Pokaż wiadomość
Mrs czemu? Już ostatecznie zaprzestajecie starań czy chcesz odpocząć od forum?

Rany koguta ale mnie tu długo nie było. Uczciwie przyznaje że nie wszystko nadrobiłam....

Przede wszystkim Kari super, że jesteście w domku i że Leoś ma apetyt Straszna lipa z tymi bólami głowy. Ja mam mega bóle głowy na zmianę pogody więc od kilku dni mam masakrę. Może u Ciebie to też ma jakiś wpływ? Historia z pępowiną i tętnem trochę mine zmroziła

A co do teściowej.. no ciężki temat.. Ze strony mojej też nie będę miała pomocy jak pojawi się dziecko.. Wiem to już teraz.. A mama wciąż pracuje także łatwo nie będzie...

Kasiula super że połówkowe ok no i miłego szaleństwa zakupowego

Zebra trzymam kciuki za Twoje sikanie

Gaja temat starań przy kp jest mi bliski - przyjaciółka stara się o drugiego maluszka a córa ma 9 miesięcy. Wysoka prolaktyna jej blokuje. Ogranicza małą jak tylko może ale i tak się nie udało ostatnio dostała u gina zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka bo niby rosną ale podejrzewa lekarz że jest blokowany i nie pęka. Mam nadzieję że u Ciebie pójdzie gładko

Nem - wspomniana wyżej przyjaciółka urodziła w maju a pod koniec czerwca dostała @. A od tego momentu nie miała już ani razu jakaś jednorazowa akcja... mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie i odpoczniesz trochę jeszcze od niej

Angel temat ojca alkoholika jest mi dobrze znany... ciężka sprawa u nas cała rodzina ponosi konsekwencje tego... wspieram!

Ultra u mnie będzie 10 rocznica związku w lipcu tylko mój tż nie jest z tych co takie rzeczy obchodzą ale już mu sugerowałam że to nie byle jaka rocznica więc mam nadzieję że nie zaskoczy tak jak wczoraj

Ann! Fantastycznie że mała tak przybiera. Oby tak dalej
Boję się tego testowania, porażki.... nie nakręcam się wogóle, prędzej miewam dołki, że pewnie g...z tego...

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Rozumiem dziewczyny, które opuszczają wątek... mnie póki co bardziej pomaga dzielenie się czasem starań z Wami, bo nie mam ochoty o tym gadać nawet z mężem. Ten cykl jest dla mnie ważny wiem, że działałam w dobrym czasie, jak się nie uda dobijamy do pół roku... nie podoba mi się ta perspektywa....

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora