Mrs czemu? Już ostatecznie zaprzestajecie starań czy chcesz odpocząć od forum?
Rany koguta ale mnie tu długo nie było. Uczciwie przyznaje że nie wszystko nadrobiłam....
Przede wszystkim Kari super, że jesteście w domku i że Leoś ma apetyt

Straszna lipa z tymi bólami głowy. Ja mam mega bóle głowy na zmianę pogody więc od kilku dni mam masakrę. Może u Ciebie to też ma jakiś wpływ? Historia z pępowiną i tętnem trochę mine zmroziła
A co do teściowej.. no ciężki temat.. Ze strony mojej też nie będę miała pomocy jak pojawi się dziecko.. Wiem to już teraz.. A mama wciąż pracuje także łatwo nie będzie...
Kasiula super że połówkowe ok no i miłego szaleństwa zakupowego
Zebra trzymam kciuki za Twoje sikanie
Gaja temat starań przy kp jest mi bliski - przyjaciółka stara się o drugiego maluszka a córa ma 9 miesięcy. Wysoka prolaktyna jej blokuje. Ogranicza małą jak tylko może ale i tak się nie udało ostatnio dostała u gina zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka bo niby rosną ale podejrzewa lekarz że jest blokowany i nie pęka. Mam nadzieję że u Ciebie pójdzie gładko
Nem - wspomniana wyżej przyjaciółka urodziła w maju a pod koniec czerwca dostała @. A od tego momentu nie miała już ani razu jakaś jednorazowa akcja... mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie i odpoczniesz trochę jeszcze od niej
Angel temat ojca alkoholika jest mi dobrze znany... ciężka sprawa u nas cała rodzina ponosi konsekwencje tego...

wspieram!
Ultra u mnie będzie 10 rocznica związku w lipcu

tylko mój tż nie jest z tych co takie rzeczy obchodzą ale już mu sugerowałam że to nie byle jaka rocznica więc mam nadzieję że nie zaskoczy tak jak wczoraj
Ann! Fantastycznie że mała tak przybiera. Oby tak dalej