być z facetem = posiadanie biustu?
Muszę zrzucić z siebie ten ciężar, który noszę już tydzień . Zacznę od początku Pracuje jako kelnerka w klubie. Tydzień temu podczas sprzątania stolików usłyszałam pewną rozmowę. Chłopak mojej kumpeli Adam rozmawiał chyba ze swoim kolegą ja wtedy sprzątałam stoliki obok . Tak był zajęty rozmową,że nawet mnie nie zauważył a może nie poznał bo zmieniłam fryzurę. Niechcący usłyszałm ich rozmowę. Jego kolego zapytał go jak tam się układa w jego związku. Ten natomiast odpowiedział, że niezbyt dobrze. Tamten zapytał w czym rzecz. A ten odpowiedział, że wstydzi się swojej dziewczyny, że mimo iż jest b ładna mądra i szczupła przeszkadza mu ze nie ma biustu. Wstydzi się z nią wychodzić na ulice, że kumple mu dokuczją i on też wolałby dziewczynę z biustem najlepiej dużym. Kolega doradził mu żeby ją zostawił wkońcu może sobie znależć inną dziewczyne ale dobrze obdarzoną przez naturę. Byłam tak zbulwersowana tą rozmową,że prawie nie opuściłam szklanek. Chce jej o tym powiedzieć ale jakoś nie potrafie. Za kilka dni ona robi babski wieczór i jestem zaproszona. Jak narezie on z nią nie zerwał i może nie zerwię ale powinna wiedzieć co facet mówi o niej za jej plecami. To wstrętne! Ale czy ona mi uwierzy tak jest w niego zapatrzona zakochana . Nie wiem co robić?
|