Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Podmywajcie się po wydaleniu się
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-02-17, 17:05   #8
sygnalista
BAN stały

Dot.: Podmywajcie się po wydaleniu się

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Ten apel jest pokroju "bądźmy wszyscy dla siebie mili". Z pewnością przyniesie gigantyczny skutek.
Nie, to jest coś zupełnie nieporównywalnego. Nie namawiam przy okazji "dziewczyny dawajcie każdemu".

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aKatia Pokaż wiadomość
Robię tak od lat i polecam ale to powinna być prośba do twoich partnerek a nie ogółu. Jak ktoś chce chodzić z brudnym tyłkiem to co ci do tego?
To do tego że mogę się na taka natknąć. A problem nie jest tak oczywisty dla wielu osób jak niemycie zębów. Nie są tego świadome.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Skoro sypiasz z dziewczynami, które przed seksem chociażby nie przejadą się mokrymi chusteczkami, to cóż...
Eeee... Rozumiem, że najlepiej jakby wykąpały się / podmyły tuż przed seksem i pachniały mydłem a nie sobą - kobietą? Szkoda gadać.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez sygnalista Pokaż wiadomość
Eeee... Rozumiem, że najlepiej jakby wykąpały się / podmyły tuż przed seksem i pachniały mydłem a nie sobą - kobietą? Szkoda gadać.
Chłopy, lubicie jak kobieta tuż przed seksem weźmie prysznic jak na filmach hamerykańskich? Przecież kobieta ma pachnieć kobietą a nie mydłem.
sygnalista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując