Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-02-22, 14:28   #2008
madz88
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12

Cytat:
Napisane przez Marianna48 Pokaż wiadomość
LaLoca beznadzieja, ale to tak samo jak z badaniami prenatalnymi po teście PAPPA zlecone dalsze badania, ale na bezpłatne amino się nie łapałam bo wynik był "za dobry" a tamtych badań już NFZ nierefunduje. A rząd taki prolife, przecież kogoś może po prostu nie być stać na kuracje clexane to ogromny wydatek!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No właśnie nas nie stać więc raczej zrezygnuje, tym bardziej że nie ma podstaw w badaniach moich do podania. A profilaktycznie na takie kwoty niestety mnie nie stać

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ja też mam krzepliwość prawidłową. U mnie są te mutacje w genach i z tego powodu gin zalecił zastrzyki.
To ciekawe z jakiego powodu u Ciebie to clexane.

To też zastrzyki ale tańsze.
Ja źle znosisz kucie to tym bardziej drąż temat, bo to jak zaczniesz to do końca ciąży i jeszcze jakiś czas po
No właśnie wiem, czytałam, a to ma być od 16tc. A powirdzialabys mi jakie dokładnie badania robiłaś by to zdiagnozować? Ja nie robiłam nigdy żadnych mutacji genów

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

madz88 jest offline Zgłoś do moderatora